onsdag den 5. august 2015

Opskrift: Frisk laks med spinat, bønner og brocolli.

Til en portion (rigelig med laks) har jeg brugt følgende:
225 g frisk fersk laks (2 stk)
125 g frisk spinat (1/2 pose)
125 g bønner (1/2 pose)
175 g brocolli (ca 1/3 af et stort hoved).
Et stort frisk hvidløg
Saft fra 1/2 lime
Salt og rapsolie

Kom lidt olie på pande og steg laksene. De vendes regelmæssigt.
Spinat vaskes og tørres. Hvidløg skærres i små stykker (eller rives) og kommes i rimelig stor gryde med lidt olie samt samt. Når det syder kommes spinat i og vendes jævnligt. Saft fra lime tilsættes. Når spinaten er svundet ind tilsættes bønner i passende størrelse. De vendes med spinaten og brocolli i passende størrelser kommes ved. Der lægges låg på gryden det står i et par minutter.
Laks og grøntsager arrangeres på tallerken.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar